Bij Gall & Gall verkopen we drank sinds 1884 en zijn we de grootste drankenspecialist van Nederland. Kun je nagaan hoeveel collega’s er al bij ons hebben gewerkt en nog steeds werken. Stuk voor stuk mensen die enthousiast worden van de prachtige verhalen áchter de fles. Of het nu gaat om een druif die groeit op een vulkaanhelling of een kiertje in een schuur op Islay zodat de whisky een zilte smaak krijgt. Bij Gall & Gall werken verhalenvertellers. Smaakmakers. Liefhebbers. Mensen met mensenkennis en gezond verstand. Aan iedere klant jonger dan 25 vragen ze om een identiteitsbewijs. We zijn niet alleen de grootste maar ook de beste drankenspeciaalzaak.
Over smaak valt niet te twisten. Sterker nog, hoe meer smaken hoe rijker en verrassender het wordt. Dat geldt ook voor een organisatie. Daarom is Gall & Gall een plek waar we elkaar waarderen om elkaars verschillen. Juist in veelzijdigheid zit onze kracht.
Bij Gall & Gall verkopen we drank sinds 1884 en zijn we de grootste drankenspecialist van Nederland. Kun je nagaan hoeveel collega’s er al bij ons hebben gewerkt en nog steeds werken. Stuk voor stuk mensen die enthousiast worden van de prachtige verhalen áchter de fles. Of het nu gaat om een druif die groeit op een vulkaanhelling of een kiertje in een schuur op Islay zodat de whisky een zilte smaak krijgt. Bij Gall & Gall werken verhalenvertellers. Smaakmakers. Liefhebbers. Mensen met mensenkennis en gezond verstand. Aan iedere klant jonger dan 25 vragen ze om een identiteitsbewijs. We zijn niet alleen de grootste maar ook de beste drankenspeciaalzaak.
In 1884 opende Maria Gall als een van de eerste vrouwelijke ondernemers haar eigen zaak; wijnhandel ‘Firma Wed. H.J.T. Gall’ in de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat. Met haar vooruitstrevende motto ‘Geen order te groot, geen order te klein, geen order te ver’, zette zij de klant centraal. Maria’s visie was de basis voor onze succesformule. Nadat haar zoons in 1920 de winkels overnamen, voegden zij naar Engels voorbeeld een tweede Gall aan de naam toe: Gall & Gall. In 1989 werd Gall & Gall opgenomen in de Ahold Delhaize-familie (Destijds: Ahold). Nog steeds laten wij Nederland graag goed genieten. Door de beste service, uitgebreide vak-en mensenkennis en bruisende verhalen. En de smaak van onze mensen.
Werken bij Gall & Gall is als een rijke rode wijn. Of een volle ronde whisky. Het brengt je van alles en heeft zoveel lagen. Hier kan je kennis rijpen, zodat je een echte kenner wordt, bijvoorbeeld door onze onlinetrainingen en masterclasses. Welk opleidingsniveau je ook hebt, voor iedereen boven de 21 hebben we uitdagende mogelijkheden. Het is veelzijdig. Fris, met veel inspirerende liefhebbers om je heen. Met veel vrijheid. Flexibiliteit. Een vleugje ondernemerschap. Een mooie balans in werken en vrij zijn. En een fijne afdronk, want als deel van een grote organisatie hebben we smakelijke
Met zo’n 600 winkels verspreid door het hele land is er altijd wel één bij jou in de buurt. En we hebben natuurlijk Gall.nl, onze online winkel waar we onze klanten ook mooie dranken en goede service serveren*. Misschien heb je al ervaring opgedaan in de horeca of retail. Of verras je vrienden graag met een nieuw ontdekte smaak. Bij Gall & Gall word je een echte kenner. Hier ben je omringd door liefhebbers en kenners in de wereld van wijn, bier en spirits. Van een zeldzame Bordeaux én een frisse Argentijnse zomerwijn. Van een moderne Gin & Tonic én het lekkerste Belgische bier. En van verrassend 0.0 én rokerige whisky’s. Werk met jouw smaak en verras het team en de klanten met jouw enthousiasme en kennis. En laat dat wat je kan en weet nog verder groeien. Dat wordt alleen maar gewaardeerd.
Gall & Gall in cijfers
Uitgroeien tot een kenner
Betekenisvol werk
Persoonlijke aandacht